ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАБОТОДАТЕЛИ ОТ ОБЩИНИ ПРАВЕЦ И ЕТРОПОЛЕ, ЖЕЛАЕЩИ ДА УЧАСТВАТ В ПРОЕКТ ”РАБОТА”

Проект „Работа” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 е продължение на успешната реализация през 2017 г. на пилотната програма „Работа”, която обхвана общините с най-висока безработица в Северозападна България.

В Проекта могат да участват:
 Работодатели от..

Виж повече
За вас работодатели - анкетно проучване

Агенция по заетостта, областна администрация и социалните партньори провеждат проучване на потребностите на работодателите от кадри. Целта е да се обобщят проблемите и да се намери решение за осигуряване на качествена настояща и бъдеща работна сила.
Дирекция „Бюро по труда” – Ботевград се обръща..

Виж повече
Дирекция

Насърчаване на териториалната мобилност:
- за ежедневни транспортни разходи от и до местоработата - до 50% от действително направените разходи за период до 6 месеца, необходим е сключен трудов договор за поне 6-месечна заетост;
- транспортни разходи за представяне пред работодател - еднократно..

Виж повече
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА В ПОРТУГАЛИЯ

Дирекция „Бюро по труда” – Ботевград уведомява интересуващите се от работа в чужбина, че започва набиране на кандидатки за бране на малини, къпини и боровинки в Португалия.
Изисквания:
• Физическа пригодност и издръжливост
• Опит в селскостопанска работа
• Чисто свидетелство за..

Виж повече
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА В ИСПАНИЯ

Дирекция „Бюро по труда” – Ботевград уведомява интересуващите се от работа в чужбина, че започва набиране на кандидатки за бране на ягоди и боровинки в Испания.

Изисквания: Кандидатките е необходимо да са жени на възраст между 18 и 45 години, с опит в селското стопанство.
- Образование:..

Виж повече
Дирекция „Бюро по труда” - Ботевград провежда процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програма и насърчителни мерки за заетост и обучение на безработни лица

Дирекция „Бюро по труда” - Ботевград уведомява работодателите от общините Ботевград, Етрополе и Правец, че разполага с финансови средства за сключване на договори за ползване на програма и насърчителни мерки за заетост и обучение по Закона за насърчаване на заетостта (ЗНЗ) през септември 2017г.,..

Виж повече
Набират се младежи за включване в 3-годишно дуално обучение в Германия

Германската обучителна институция BiW BAU Hessen-Thurindern e.V. в сътрудничество с Агенция по заетостта предлага възможност за 15 български младежи да се включат в 3-годишно дуално обучение в провинции Хесен и Тюрингия по следните специалности:
- бетонно и стоманобетонно строителство;
- ..

Виж повече
« назад123напред »