ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАБОТОДАТЕЛИ ОТ ОБЩИНИ ПРАВЕЦ И ЕТРОПОЛЕ, ЖЕЛАЕЩИ ДА УЧАСТВАТ В ПРОЕКТ ”РАБОТА”

Проект „Работа” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 е продължение на успешната реализация през 2017 г. на пилотната програма „Работа”, която обхвана общините с най-висока безработица в Северозападна България.

В Проекта могат да участват:
 Работодатели от..

Виж повече
За вас работодатели - анкетно проучване

Агенция по заетостта, областна администрация и социалните партньори провеждат проучване на потребностите на работодателите от кадри. Целта е да се обобщят проблемите и да се намери решение за осигуряване на качествена настояща и бъдеща работна сила.
Дирекция „Бюро по труда” – Ботевград се обръща..

Виж повече
Дирекция "Бюро по труда" - Ботевград разполага с финансови средства за сключване на договори за стимулиране на мобилността

Насърчаване на териториалната мобилност:
- за ежедневни транспортни разходи от и до местоработата - до 50% от действително направените разходи за период до 6 месеца, необходим е сключен трудов договор за поне 6-месечна заетост;
- транспортни разходи за представяне пред работодател - еднократно..

Виж повече
Информация за безработни/неактивни лица, желаещи да участват като детегледачи в проект „Родители в заетост”

Проект „Родители в заетост” е насочен към осигуряване на по-добро съвместяване на професионалния с личния живот от страна на родителите. Чрез предвидените дейности по проекта, родители на деца на възраст от 0 до 5 години, ще имат възможност да продължат не само своето кариерно развитие, но и..

Виж повече